dimtech

   
Text Size
EnglishGreek

Ναυτιλία

Σωματιδιακά φίλτρα αέρος

Τα φίλτρα αέρος επιλέγονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης σε παροχή και βαθμό καθαρότητας αέρα.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φίλτρων για κλιματιστικές μονάδες, μηχανοστάσια, κουζίνες για την συγκράτηση σταγονιδίων, υγρασίας, σκόνης, λίπους, με πλαίσια κατασκευασμένα από γαλβανισμένη λαμαρίνα ή ανοξείδωτα.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την DIMTECH.

 

Χημικά φίλτρα αφαίρεσης οσμών και αερίων ρύπων

alt

Τα χημικά φίλτρα PURAGRID χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των δύσοσμων-επικίνδυνων αέριων ρύπων σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις όπως υδρόθειο (H2S), μερκαπτάνες (RSH), Αμμωνία (ΝΗ3), διοξείδιο του θείου (SO2), πτητικές οργανικές ενώσεις VOCs. Tα φίλτρα αυτά παρουσιάζουν πολύ χαμηλή πτώσης πίεσης στο αέρα χωρίς έτσι να επηρεάζετε η απόδοση του ανεμιστήρα. Διατίθενται σε 5 διαφορετικούς τύπους των 5 και 10 cm.

altalt


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την DIMTECH.

   

Συστήματα απόσμησης κουζινών σε yachts

Τα συστήματα εξαερισμού των κουζινών αποτελούν μία πολύ συνηθισμένη αιτία παραπόνων στα yachts. Πολλές φορές οι οσμές που εξέρχονται απο τα συστήματα εξαερισμού αναρροφώνται από τις κλιματιστικές μονάδες μεγενθύνοντας ακόμη το πρόβλημα. Η DIMTECH έχει εγκαταστήσει πλήθος συστημάτων αφαίρεσης οσμών από κουζίνες σε yachts με άριστα αποτελέσματα.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την DIMTECH.

   

Προστασία ηλεκτρονικών

Το θαλάσσιο περιβάλλον χαρακτηρίζεται από υψηλή διαβρωτικότητα απέναντι στα διάφορα υλικά, βασική αιτία της οποίας είναι η παρουσία του χλωριούχου νατρίου (αλάτι) το οποίο μεταφέρεται με τη μορφή σταγονιδίων διαφόρων μεγεθών. Αλλοι παράγοντες που προκαλούν διάβρωση είναι η θερμοκρασία, η υγρασία και η παρουσία διαβρωτικών αερίων. Αυτοί οι παράγοντες από μόνοι τους ή σε συνδυασμό επιταχύνουν την φυσική εξέλιξη της διάβρωσης σε μέταλλα και ηλεκτρονικά κυκλώματα.
Η προστασία των ηλεκτρονικών επιτυγχάνεται με την μέτρηση του επιπέδου διαβρωτικότητας και με την τοποθέτηση μονάδων τύπου F-GRID. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η αξιόπιστη λειτουργία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων του πλοίου σας, παρέχοντας σημαντική μείωση του κόστους.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την DIMTECH.

   

Προϊόντα συντήρησης μονάδων κλιματισμού

Οι εγκαταστάσεις κλιματισμού μπορεί να γίνουν πηγές ανάπτυξης και μετάδοσης βιολογικών ρύπων όπως τα βακτήρια, μύκητες, ιοί, ακάρεα, έντομα, μεταβολίτες οργανισμών. Πολλές διεθνείς και εθνικές αρχές έχουν εκδώσει κανονισμούς για την προστασία της ανθρώπινης υγείας από κλιματιστικά συστήματα. Μερικές από αυτές είναι: ILO (MLC 2006), MCA (MGN 38), Brasilian Port Authority (ANVISA RDC No 72), CDC (Vessel Sanitation Program), WHO (Guide to Ship Sanitation)

 • AT CLEAN: H λεκάνη συλλογής συμπυκνωμάτων στις κλιματιστικές μονάδες και στα FCU αποτελεί το πιο επικίνδυνο σημείο ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών. Το ΑΤ CLEAN τοποθετείται εύκολα μέσα στις λεκάνες εμποδίζοντας την ανάπτυξη των μικροοργανισμών για 6 μήνες τουλάχιστον.
 • WEATHERPROOF COIL SHIELD: Προστατεύει τα πτερύγια των εναλλακτών απο την θαλάσσια διάβρωση χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση του εναλλάκτη.


 • INSTANT POWDER KEGS: Συμπυκνωμένο καθαριστικό προϊόν κατάλληλο για στοιχεία εναλλαγής θερμότητας και λεκάνες συμπυκνωμάτων. Διαλύεται σε νερό.
 • FAST ATTACK HVAC SYSTEM SANITIZER: Είναι ένα συμπυκνωμένο διάλυμα ιωδίου ειδικά παρασκευασμένο για απολύμανση κλιματιστικών μονάδων. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν εφαρμόζεται στις λεκάνες συλλογής συμπυκνωμάτων, στα πτερύγια των στοιχείων, στους υγραντήρες κ.α.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την DIMTECH.

   

Απολύμανση και καθαρισμός αεραγωγών

Σύμφωνα με την Maritime Labour Convention (MLC) του 2006 η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 20 Αυγούστου του 2013, τα συστήματα κλιματισμού των πλοίων πρέπει να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να επιδέχονται εύκολο καθαρισμό και απολύμανση.


 • Μηχανικός καθαρισμός αεραγωγών.
  Η σκόνη που επικάθεται στο εσωτερικό των αεραγωγών αποτελεί εστία ανάπτυξης μικροοργανισμών, κυρίως όταν υπάρχει και πρόβλημα υγρασίας. Αλλά και από μόνη της η σκόνη αυτή είναι ισχυρός αλλεργιογόνος παράγοντας για πολλούς ανθρώπους.
  Ο διαθέσιμος εξοπλισμός της εταιρίας μας περιλαμβάνει ρομποτικό σύστημα ανίχνευσης, καθαρισμού και απολύμανσης του εσωτερικού των αεραγωγών, αεροσυμπιεστές και διατάξεις αναρρόφησης μεγάλης ισχύος καθώς και πλήθος εξαρτημάτων προελεύσεως ΗΠΑ, ειδικά κατασκευασμένων για καθαρισμό αεραγωγών. • Απολύμανση αεραγωγών.
  Για την απολύμανση της εσωτερικής επιφάνειας των αεραγωγών χρησιμοποιείται το προϊόν ENVIROCON το οποίο είναι ένα υγρό απολυμαντικό, κατάλληλο για κλιματιστικές εγκαταστάσεις. Είναι εγκεκριμένο από την US EPA και από τον ΕΟΦ. • Βεβαιώσεις Ποιότητας Αέρα Εσωτερικών Χώρων.
  Η DIMTECH S.A. είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές για την μέτρηση φυσικών, χημικών και βιολογικών παραμέτρων και είναι σε θέση να χορηγήσει πλήρως τεκμηριωμένη βεβαίωση Ποιότητας Αέρα Εσωτερικών Χώρων. Οι επιθεωρήσεις μας γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και συστάσεις των Vessel Sanitation Program Operation Manual (CDC) και European Manual for Hygiene Standards and Communicable Diseases Surveillance on Passenger Ships (EC DG Health and Consumers).


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την DIMTECH.

   

Σελίδα 1 από 2